fidarnic
شرکت فیدارنیک

هموژنایزر التراسونیک

هموژنایزر آلتراسونیک

هموژنایزر التراسونیک (Ultrasonic Homogenizer) و یا همان سونیکاتور دستگاهی است که برای مخلوط کردن مایع در مایع و جامد در مایع مورد استفاده قرار می گیرد. به گونه ای که بعد از انجام عمل هموژیناسیون محلولی کاملا همگن تولید شود. در این دستگاه ابتدا انرژی الکتریکی تبدیل به انرژی صوتی شده و امواج اولتراسونیک با 20 هرتز تولید می شوند. این امواج خود به انرژی مکانیکی تبدیل می شود.

این انرژی مکانیکی زمانی که به محلول اعمال می شود سبب ایجاد حباب های بسیار ریز در محلول می شود. این حباب ها در کل مواد اعمال شده و زمانی که به سلول های داخل مایع برخورد می کنند ، ترکیده و از خود انرژی آزاد می کنند. این انرژی پیوند های کوالانسی سلول ها راشکسته و آنها را به ذرات ریز تری تقسیم کرده و به صورت کاملا یکنواخت در کل محلول حل می کند. این فرایند پدیده کاویتاسیون نامیده می شود.

دستگاه هموژنایزر التراسونیک از یک بدنه و یک میله که پروب نام دارد ، تشکیل شده است. به این دلیل این دستگاه با نام هموژنایزر التراسونیک پروب دار نیز شناخته می شود. انرژی مکانیکی حاصل از امواج اولتراسونیک به پروب اعمال شده و پروب در داخل مایع قرار می گیرد . انرژی مکانیکی با تولید حباب های میکرومتری و ایجاد پدیده کاویتاسیون محلولی کاملا همگن تولید خواهد کرد. همزن التراسونیک آزمایشگاهی کاربرد های بسیار زیادی از در صنایع بزرک و کوچک دارد.

خرید هموژنایزر التراسونیک

هنگام خرید هموژنایزر التراسونیک باید قبل از خرید موارد بسیار مهمی را در نظر گرفت. ابتدا باید انتظارات خود از دستگاه را مشخص سازید . این دستگاه با ویژگی ها و ظرفیت های گوناگونی در بازار وجود دارد. در محیط های آزمایشگاهی بعد از مدتی کار کردن کاملا مشخص خواهد شد خرید هموژنایزر التراسونیک با چه حجمی و چه توانی ، مفید و کاربردی خواهد بود.

خرید هموژنایزر التراسونیک صنعتی

کاربرد های این دستگاه بسیار گسترده بوده ( دستگاه التراسونیک ) و برای هر کاربرد و آزمایش های خاص باید مدل مناسبی خریداری گردد. پس قبل از خرید با کارشناسان ما تماس گرفته و اطلاعات کاملی از دستگاه کسب کنید. کارشناسان ما راهنمایی های لازم در خصوص خرید هموژنایزر التراسونیک و انتخاب مناسب این دستگاه در اختیارتان قرار خواهند داد.

قیمت هموژنایزر التراسونیک

برای اطلاع ار قیمت هموژنایزر التراسونیک با ما تماس بگیرید. این دستگاه در کشور های مختلف و با برند های گوناگونی تولید می شود. در این میان هموژنایزر الترلسونیک با برند های آلمانی در بازار طرفداران‌ زیادی دارد. در شرکت ما می توانید انواع دستگاه های هموژنایزر التراسونیک با برند های ایرانی و اروپایی را خریداری کنید. قیمت هموژنایزر التراسونیک به برند ، وزن ، توان ، حجم ، جنس و سایر امکانات و ویژگی های دیگر آن بستگی دارد .

قیمت هموژنایزر التراسونیک

کارشناسان شرکت فیدارنیک آماده پاسخگویی به سوالات شما در زمینه قیمت و خرید هموژنایزر التراسونیک می باشند ؛ گفتنی هست که قیمت این دستگاه به عوامل گوناگون بستگی دارد لذا نمیتوان یک قیمت ثابت در سایت قرار داد بنابراین برای استعلام بروز قیمت هموژنایزر التراسونیک با کارشناسان فیدارنیک در تماس باشید .

اجزای دستگاه هموژنایزر التراسونیک

بدنه اصلی دستگاه : بدنه اصلی دستگاه خود از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که در ادامه آنها را بیان می کنیم. این فسمت در کل وظیفه مدیریت فرایند ، کنترل ورودی ها ، تنظیمات اولیه و در کل تولید امواج فراصوت با توانی که کاربر می تواند تنظیم کند ، خطایابی و … بر عهده این قسمت می باشد.

سیستم کنترل : سیستم کنترل دستگاه اغلب کاملا اتوماتیک بوده و کار با آن را برای کاربر راحتتر می کند.

مبدل التراسونیک : وظیفه تبدیل امواج التراسونیک به ارتعاشات مکانیکی را بر عهده دارد.

پروب : میله ای که از دستگاه آویزان شده و مانند همزن در داخل مایع قرار می گیرد پروب نامیده می شود. جنس پروب از فولاد ضد زنگ مانند آلیاژ تیتانیوم انتخاب می شود.

ظرف نمونه : این ظرف در آزمایشگاه های مختلف متفاوت است. و می تواند از جنس شیشه ، فولاد ضد زنگ و یا تفلون انتخاب شود.

سیستم تمیز کننده CIP : این سیستم بر روی مخزن نصب می باشد و پاکسازی و شستشوی مخزن را بسیار راحتتر می کند و بیشتر در هموژنایزر های التراسونیک صنعتی کاربرد دارد.

بالابر : بالابر که در زیر ظرف نمونه قرار می گیرد ، وظیفه بالا/پایین بردن و تنپیم ارتفاع ظرف نمونه را بر عهده دارد.

چراغ هشدار : این چراغ که بر روی بدنه اصلی دستگاه قرار دارد ، در مواردی که مشکلی در روند کار وجود داشته باشد ، روشن خواهد شد. مانند زیاد فر روفتن پروب در داخل مایع ، دما و حجم نا مناسب نمونه ، معیوب شدن دستگاه و …

محفظه عایق صوتی : این مورد در بعضی مدل ها وجود داشته و بعضی دیگر فاقد محفظه عایق صوتی هستند.

کار با دستگاه هموژنایزر التراسونیک

دستورالعمل کار با دستگاه هموژنایزر التراسونیک معمولا هنگام خرید دستگاه به کاربر داده خواهد شد. و فرد می تواند با استفاده از آن به خوبی از دستگاه استفاده کند. در این قسمت نحوه استفاده از آن را در حالت کلی آموزش خواهیم داد. ابتدا اجزای مختلف دستگاه را به هم وصل می کنیم. با استفاده از دکمه روشن/خاموش دستگاه را روشن می کنیم. این دکمه در بعضی مدل ها به صورت لمسی در صفحه نمایش می باشد. در یک قسمت از دستگاه دکمه های فلش مانند وجود دارد که با استفاده از آنها می توان تایمر دستگاه را تنظیم کرد.

هموژنایزر التراسونیک

از قسمت Power توان دستگاه تنظیم کرده و در قسمت و عدد مشخصی قرار داد. بعد از انجام این تنظیمات موادی که قرار است با هم ترکیب شده و محلول همگنی به دست آید را در ظرف مواد و خارج از دستگاه روی هم بریزید. حال ظرف پروب را بالا برده و ظرف را روی بالابر قرار دهید. ( حمام التراسونیک ) روب را داخل پرف قرار داده و با استفاده از پیچ بالا بر ظرف را طوری تنظیم کنید که یک سانتی متر از پروب در داخل مایع قرار گیرد. حال دکمه کار کردن دستگاه را بزنید. بعد از حدود 30 ثانیه کار کردن دستگاه را متوقف کرده و محلول امولسیون را به مواد اضافه کنید و دوباره سونیکاتور را راه اندازی کنید. تا زمانی که خودتان دستگاه را خواموش نکرده اید ، و تا زمان اتمام تایمر دستگاه هموژنایزر التراسونیک به کار خود ادامه خواهد داد.

هموژنایزر التراسونیک ۴۰۰ وات

این مدل یکی از پرکاربرد ترین هموژنایزر های التراسونیک می باشد که حداکثر می تواند با توان 400 وات کار کرده و محلولی همگن تولید کند. وظیفه این دستگاه فراوری ، دیسپرس و هموژن کردن مواد می باشد. وزن هموژنایزر التراسونیک ۴۰۰ وات اغلب حدود 5 الی 6 کیلوگرم بوده و بیشتر در آزمایشگاه ها برای انجام آزمایش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. مانند آزمایشگاه های شیمی ، فیزیک ، صنایع تولید دارو ، پتروشیمی ها ، پالایشگاه ها و …

دستگاه هموژنایزر

مواد مورد نظر در ابعاد کوچک تر و با استفاده از هموژنایزر التراسونیک ۴۰۰ وات مورد بررسی قرار گرفته و بعد از انجام تست های مورد نظر ، مواد به صورت عمده و در صنعت با هموژنایزر التراسونیک صنعتی در دنیای واقعی و در صنایع بیان شده اعمال خواهد شد.

هموژنایزر التراسونیک صنعتی

هموژنایزر التراسونیک صنعتی بیشتر با عنوان هموژنایزر های فشار بالا شناخته می شوند. این محصول در موارد صنعتی و زمانی که نیاز است حجم بالایی از مواد با هم مخلوط شوند ، مورد استفاده قرار می گیرد. وزن این دستگاه حدود 500 کیلوگرم بوده و ابعاد آن نیز بزرگ تر از هموژنایزر آزمایشگاهی می باشد. این دستگاه اغلب از یک مخزن اصلی ؛ مخزن آب ، مخزن روغن ، سیستم خلاء ، سیستم کنترل الکتریکی و … تشکیل شده است. مخزن اصلی خود از قطعه برش ، همزن و … تشکیل شده است.

در هموژنایزر التراسونیک صنعتی مواد تحت فشار وکیوم خلا قرار می گیرند. در این حالت توزیع مواد در چند فاز و به صورت یکنواخت و با سرعت بسیار بالا تری خواهد بود. سپس این مواد در یک فضای باریک تر بین استاتور و روتور قرار گرفته و با اعمال امواج فراصوت با قدرت بسیار بالا مواد به صورت یکنواخت پراکنده شده، شکسته و امولسیون می شود. با اینکه اساس کار هموژنایزر التراسونیک صنعتی بر اساس پدیده کاویتاسیون می باشد ، ولی محصول نهایی بسیار با کیفیت و بدون حباب خواهد بود.

هموژنایزر

این محصول عمدتا در صنایعی مانند صنایع بیو دارویی ، صنایع تولید رنگ و جوهر ، محصولات مراقبت شیمیایی ، پتروشیمی و مواد نانومتری کاربرد دارد. جنس همزن و خود دستگاه از استنلس استیل و خارج دستگاه اغلب از پولیش آینه ای است. مخزن ازیک همزن سوم نیز استفاده می کند. و چون مواد در محیط خلا امولسیون می شوند احتمال احتمال آلودگی بسیار پایین بوده و حتی اسپام های ایجاد شده نیز از بین خواهد رفت.

هموژنایزر آزمایشگاهی ایرانی

هموژنایزر التراسونیک به دلیل کاربرد بسیار زیاد آن در آزمایشگاه ها با عنوان هموژنایزر آزمایشگاهی و نیز همزن التراسونیک آزمایشگاهی شناخته می شود. این دستگاه در برند های خارجی و ایرانی در شرکت های عرضه کننده موجود می باشد. هموژنایزر آزمایشگاهی ایرانی توسط شرکت های ایرانی با بهترین کیفیت تولید می شود. البته تمامی قطعات هموژنازیر ایرانی در ایران تولید نشده و ممکن است قطعاتی از آن وارداتی باشد.

این دستگاه قبل از عرضه باید در شرکت سازنده هموژنایزر مورد کنترل های کیفی قرار گرفته و استاندارد های لازم را کسب کند. هموژنایزر آزمایشگاهی ایرانی به دلیل تولید در داخل کشور قیمت مناسب تری نسبت به مدل های همسان خود البته با برند های خارجی دارد.

هموژنایزر بافت التراسونیک

هموژنایزر بافت بیشتر در آزمایشگاه های تحقیقاتی و طبی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع هموژنایزر بافت وظیفه شکستن بافت ها و سلول های بنیادی را بر عهده داشته و یا استفاده از آن می توان آزمایش های بسیار گوناگونی انجام داد. هموژنایزر بافت التراسونیک در آزمایشگاه های گیاه پزشکی ، میکروب شناسی ، باکتری شناسی ، دامپزشکی ، کلینیک ها ، آزمایشگاه های انسانی ، پاتولوژی و … کاربرد دارد. هموژنایزر بافت التراسونیک خود در دو مدل ساده و یخچال دار موجود می باشد. در اغلب مواقع به دلیل اینکه بافت ها در دما های پایین تر نگهداری می شوند ، از مدل یخچال دار آن استفاده می شود.

خرید هموژنایزر التراسونیک

هموژنایزر شیر

هموژنایزر شیر یکی از تجهیزات ضروری صنایع تولید لبنیات می باشد. هموژنایزر شیر وظیفه شکستن مولکول های چربی داخل شیر و پخش کردن یکنواخت آن در کل شیر می باشد. در این صنایع به دلیل ابعاد بزرگتر و نیاز به همگن سازی حجم بالایی از شیر و سایر فرآورده ها از هموژنایزر التراسونیک صنعتی استفاده می شود. در کل مانع دوفاز شدن شیر ، خامه و ماست شده و طعم خاص و مطبوعی به لبنیات تولید شده می بخشد.

کاربرد های دستگاه هموژنایزر التراسونیک

  • در تمامی آزمایشگاه ها (انسانی ، دامپزشکی ، شیمی ، زیست شناسی و … )
  • صنعت تولید لوازم بهداشتی و آرایشی
  • صنایع تولید مواد غذایی
  • تولید انواع نوشیدنی ها
  • تولید لبنیات
  • نانو تکنولوژی
  • رسوب زدایی در صنایع مختلف
  • پتروشیمی ها
  • شکستن مولکول های پلیمری سنگین در صنعت نفت و پالایشگاه ها
  • داروسازی
  • نانو سیالات
  • فراوری پروتئین ها
  • جلوگیری از دو فاز شدن در انواع مخلوط ها
  • دیسپرس کردن ذرات نانو در مایعات

عوارض کار با دستگاه هموژنایزر التراسونیک

همانطور که بیان کردیم ، این دستگاه بر اساس امواج فراصوت کار می کند. امواج التراسونیک کاربرد های بسیار مختلفی در حیطه های گوناگون از جمله پزشکی ، آزمایشگاهی ، صنعتی و بسیاری مصارف دیگر دارد. این دستگاه در کل برای کسی ضرری ندارد. ولی باید در خصوص آن به مواردی توجه نمود. افرادی که بیماری های اختلال عصبی و با مشکل عصبی دارند ، نباید با این دستگاه کار کنند.

این افراد حتی نباید در اطراف هموژنایزر التراسونیک و یا هر دستگاهی که با امواج التراسونیک کار می کند ، حضور داشته باشند. پس مخصوصا باید هنگام کار با دستگاه های هموژنایزر صنعتی محافظت های لازم‌ به عمل آید. زیرا ممکن است این دستگاه در فشار های بالا به سیستم شنوایی آسیب برساند.

رعایت نکات ایمنی هنگام کار با هموژنایزر التراسونیک

  • هنگام کار کردن دستگاه هیچ گاه به پروب دست نزنید.
  • دستگاه را بر روی یک سطح صاف قرار دهید.
  • پروب باید طوری تنظیم گردد که ما بین 1 تا حداکثر 2 سانتی متر در داخل مایع قرار گیرد.
  • ظرف مواد بعد از استفاده باید کاملا شستشو داده شده و با الکل ضد عفونی گردد.
  • در مواردی مانند هیدروفلوریدیک اسید و مواد با ویسکوزیته بالا نباید از سونیکاتور استفاده شود.
  • این دستگاه حساسیت بالایی دارد. در صورت بروز مشکل هیچگاه خود سرانه آن را باز نکنید و با پشتیبانی تماس بگیرید.

پیشنهاد به شما

دبی سنج التراسونیک

مشاوره و ثبت سفارش

67 89 21 26 - 021

تماس با فیدارنیک
ارسال پیام
پیام و نظر خود را ثبت کنید ، کارشناسان سایت در اسرع وقت بررسی می کنند .

پیام های شما
  1. ناصر محمدی زاده

    سلام ،ببخشید دنبال کاتالوگ دستگاه ultrasonic processor مدل ***** ساخت چین هستم لطفا رهنمایی فرمایید

    • شرکت فیدارنیک

      با سلام نداریم متاسفانه

پیام در واتساپ
برای ثبت سفارش و مشاوره تماس بگیرید