فیدارنیک
فیدارنیک

چربی گیر فاضلاب رستوران و آشپزخانه، چربی گیر صنعتی

" منتشر شده توسط : شرکت فیدارنیک "

چربی گیر رستوران

ابتدا مطلب خلاصه ایی از اینکه چربی گیر ، چه از نوع فاضلابی یا رستوران و یا صنعتی چیست بیان کنیم که شما با استفاده از این دستگاه و مخزن میتوانید چربی و مواد جامد فاضلاب را جدا کند و در مسیر سیستم های تصفیه فاضلاب مثل سپتیک تانک قرار بگیرد تا فرایند تصفیه فاضلاب سرعت گرفته و آسان تر شود . معمولا این مخزن از جنس های فایبرگلاس ، پلی اتیلن ، چدنی و بتنی تولید میشود که شرکت فیدارنیک به عنوان یکی از برترین تولید کننده های چربی گیر فاضلاب صنعتی در ایران می باشد . در ادامه مطلب با ما همراه باشید .

امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی، اکثر مناطق مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی به شبکه فاضلاب که دارای لوله هایی هستند وصل شده اند. بیشتر فاضلاب و پساب خانگی و … حاوی مقدار زیادی روغن و چربی هستند که از طریق سینک ظرفشویی، توالت، حمام و مجراها به فاضلاب ختم می شوند. این چربی ها به مرور مشکلات آفرین بوده و سبب گرفتگی لوله های ساختمان و فاضلاب شهری خواهند کرد. بطوری که سبب بالا زدن آب چاه و برگشت فاضلاب به ساختمان نیز می گردند.

به همین دلیل باید از انتقال چربی ها به چاه جذبی پیشگیری کرد و نیز در هر مکانی که نیاز به پخت و پز و شستشوی ظروف و …  است، می بایست از تجهیزی ویژه جهت چربی گیری از لوله ها و فاضلاب استفاده نمود. توصیه ما استفاده از دستگاه چربی گیر است که قدرت بالایی در چربی گیری داشته و معمولاً آن را در مسیر لوله خروجی فاضلاب نصب می کنند تا با سرد و خنک کردن چربی ها، آنها را به تله بیاندازد. البته چربی گیر در تصفیه فاضلاب نیز استفاده می شود. اما چربی گیر فاضلاب چیست؟ 

دستگاه چربی گیر چیست؟

خرید چربی گیر

چربی گیر مخزنی است جهت خنک کردن چربی ها و به دام انداختن آنها که توسط آن می توان از ورود روغن و چربی به داخل فاضلاب پیشگیری کرد. چربی گیر به انگلیسی grease trap خوانده میشود و جنس آن را می توان از بتن، فایبرگلاس، کامپوزیت، پلی اتیلن و استیل انتخاب کرد. این محصول در ظرفیت های متعددی قابل ساخت بوده که سایزهای کوچک، مصارفی خانگی داشته و سایزهای بزرگ مخصوص ساختمان ها و مکان های گسترده تر و صنعتی هستند. این محصول با خنک کاری سبب می شود، ذرات روغن و چربی داخلی فاضلاب ها، شناور شده و به دام بیفتند. نوع اتوماتیک چربی گیر نیز قابل ساخت است که در آن چربی ها بعد از جمع آوری، به داخل مخزن ذخیره چربی هدایت می گردند.

چربی گیر فاضلاب گزینه مناسبی برای استفاده در آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، هتل ها، فست فودی ها، فود کورت ها، مراکز تولید فرآورده های لبنی، کشتارگاه ها، مراکز توزیع گوشت و مرغ و تالارهای پذیرایی می باشد. البته این محصول برای هر مکانی که نیاز به پخت و پز و شستشو است نیز بکار می رود.

ساختار مولکولی چربی ها، بسیار قوی بوده و تجزیه آنها از طریق میکروارگانیسم های هوازی یا بی هوازی بسیار سخت است. به همین دلیل نباید فاضلاب محیط هایی نظیر رستوران را بدون سیفون چربی گیر، به شبکه فاضلاب وصل کرد. چرا که سبب آلودگی محیط زیست و مسدود شدن مسیر فاضلاب خواهد شد.

نقشه چربی گیر

مزایا دستگاه چربی گیر فاضلاب

  • قابلیت دفن در زمین و نصب راحت و سریع
  • سبک وزن با قابلیت جابجایی آسان
  • فاقد بوی نامطبوع
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی مواد اسیدی و مواد شیمیایی
  • تولید شده مطابق با استانداردهای جهانی
  • قابلیت تولید با متریال های مختلف بصورت سفارشی
  • آب بندی شده برای جلوگیری از نشتی
  • قابلیت تولید در سایزها و ظرفیت های مختلف
  • تجهیز شده به سبد آشغال گیر با قابلیت تعویض
  • قدرت بالا در جدا کردن ذرات روغن و چربی از پساب
  • مجهز به دریچه بازدید جهت سرویس دوره ای
  • دارای ونت هوا جهت از بین بردن بوی نامطبوع ناشی از خنک سازی چربی ها
  • جلوگیری از نفود روغن ها و چربی ها به چاه فاضلاب
  • کمک به کاهش آلودگی فاضلاب
  • تصفیه فاضلاب و آماده سازی آن برای مراحل بعدی
  • جلوگیری از انسداد لوله های فاضلاب

چگونگی محاسبه ظرفیت چربی گیر

برای محاسبه ظرفیت این محصول، اول باید بدانید که می خواهید از آن در چه صنفی و چه مکانی استفاده کنید. برای نمونه جهت محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران، می بایست تعداد پرس غذا در طول روز را ضرب در 5 لیتر نمایید. اگر تعداد پرس غذای مصرفی در آشپزخانه 1000 عدد است، ظرفیت انتخابی باید 5 متر مکعب باشد. البته جهت محاسبه ظرفیت، می توان نوع غذای مصرفی، استفاده یا عدم استفاده از ماشین ظرفشویی را نیز بررسی کرد که این روش علمی تر نیز است. البته کارشناسان این شرکت در انتخاب ظرفیت مناسب چربی گیر، بهتر می توانند شما را راهنمایی کنند.

از آنجایی که دستگاه گریس ترپ یا همان چربی گیر، بطور مداوم با روغن و چربی در ارتباط است؛ باید آن را بصورت منظم تمیز کرد. برای تمیز کاری ابتدا باید درب اولیه مخزن را برداشت و آشغال گیر کاربردی را بیرون کشید. حالا می توان آشغال گیر را تکان داد تا همه دانه های درشت از جمله: برنج، لوبیا، نخود، پوست مرغ و آشغال های به دام افتاده دیگر خارج گردند؛ بنابراین می بایست آنها را داخل کیسه زباله ریخت. در مرحله بعدی کاربر باید توسط بیلچه یا کفگیری که سر تیزی ندارد، روغن شناور شده در بخش اول چربی گیر را جمع کند. در این مرحله می توان درب دوم مخزن را برداشت و مراحل فوق را مجدداً تکرار کرد تا لایه آب داخلی مخزن نمایان گردد. به این ترتیب شما می توانید به پاکسازی چربی گیر بپردازید .

چربی گیر فایبرگلاس
  • بخش دانه گیر چربی گیر را بصورت منظم و روزانه تمیز کنید.
  • بررسی روزانه و کامل قطعات و تجهیزات کاربردی در ساخت این چربی گیر اهمیت بالایی دارد.
  • ظروف جمع آوری چربی و سبد فیلتر مواد جامد را مرتب تخلیه کنید.
  • پیش از شستشن ظروف در آشپزخانه ها و رستوران ها، حتماً مواد باقیمانده را از ظروف و بشقاب ها خارج کنید تا گرفتگی ایجاد نشود.
  • از ریختن روغن های کاربردی در سینک خودداری کنید.
  • آشغالگیر را قبل از چربی گیر نصب نمایید تا مقدار آلودگی در فاضلاب، به کمترین میزان ممکن برسد.
  • هرگز از آنزیم و عواملی که سبب خروج چربی از مخزن و فاضلاب می گردد، استفاده نکنید.
  • از ریختن فاضلاب گرم در سینک بپرهیزید، جهت افزایش راندمان کاری، اول سطح حرارت آن را کاهش دهید؛ سپس عملیات دفع را اجرا کنید.

7 نکته مهم که در نصب چربی گیر باید رعایت شود:

  • محل نصب چربی گیر فاضلاب صنعتی را طوری انتخاب کنید که دسترسی راحتی داشته باشد تا در زمان نیاز، به آسانی بتوانید آن را بازدید و تمیزکاری کنید و چربی ها و روغن های گرفته شده را جمع آوری نمایید.
  • حدالامکان  چربی گیر را نزدیک محل تولید فاضلاب نصب کنید تا لوله کشی طول زیادی نداشته باشد، این امر احتمال گرفتگی و مسدود شدن لوله ها را بشدت کاهش می دهد. نزدیک بودن چربی گیر به محل تولید فاضلاب، سبب می شود چربی ها و روغن های موجود با سهولت بیشتری جدا گردند.
  • چربی گیر آشپزخانه را دور از محل عبور وسایل نقلیه نصب کنید.
  • بهتر است محل نصب چربی گیر رستوران، استاندارد بوده و استحکام لازم را داشته باشد.
  • لوله ورودی را در عمق مناسب جاسازی  نمایید تا به شیب مناسبی برسد.
  • جهت نگهداشتن مخزن از تسمه استفاده نمایید.
  • از فلنج هایی استفاده کنید که قادر به نگهداشتن چربی گیر، به صورت افقی باشند.
چربی گیر صنعتی

چگونگی کارکرد دستگاه چربی گیر فاضلاب

این سیستم همانند مخزن یا حوضچه ای است که فاضلاب از طریق سینک های ظرفشویی و … وارد آن می شوند. این محصول برحسب اصول گرانشی یا ثقلی عمل می کند و جریان آب را تا هنگام جدا شدن چربی و روغن از فاضلاب، کنترل می نماید. به بیانی دیگر باید گفت: زمانی که دمای مواد داخلی چربی گیر کاهش یافت، عملیات جداسازی چربی شروع شده و این دستگاه جهت نابودی ذرات روغن و چربی و خنک کاری، از خاصیت چگالی روغن استفاده می نماید. در واقع این محصول زمان کافی جهت سرد کردن فاضلاب مهیا می سازد و پس از خنک کاری لایه های متعدد، عملیات چربی گیری و جداسازی را اجرا می کند.

سرعت جریان پساب خروجی از آشپزخانه ها و رستوران ها و … از طریق یک جداکننده یا بافل کنترل می گردد و در همین حین، پکینگ مدیا سبب کند شدن جریان فاضلاب می گردد. عمل هیدرولیز در درون چربی گیر صورت می گیرد که طی آن، ذرات جامد پیچیده با آب در واکنش قرار گرفته و تجزیه می شوند. از آنجایی که چربی سبک تر است، بر روی سطح حوضچه شناور شده و چربی ها و روغن ها به دام می افتند. بنابراین پساب فاقد هر نوع روغن و چربی شده و به چاه جذبی یا فاضلاب وارد می شود. زمانی که سطح چربی در دستگاه به 25 درصد رسید، بهتر است تخلیه چربی گیری صورت گیرد تا کارایی بهتری داشته باشد.

چربی گیر

آشنایی با 5 نوع دستگاه چربی گیر

چربی گیر API

این چربی گیر صنعتی جهت از بین بردن چربی های نفتی فاضلاب استفاده می شود و بیشترین کاربرد را در تصفیه فاضلاب صنعتی دارد.  چربی گیر API مجهز به اسکرابرهایی است که از آنها برای جمع آوری چربی های فاضلابی و حذف روغن های آزاد استفاده می شود. در حالت کلی کارایی و راندمان این دستگاه، برحسب ابعاد ذرات چربی و چگالی چربی مشخص می شود و رابطه آن با اندازه ذرات، مستقیم بوده و با چگالی چربی ها نسبتی عکس دارد.

چربی گیر CPI

چربی گیرهای قبلی (API) برای حذف روغن های آزاد بسیار مناسب بودند، ولی برای از بین بردن روغن هایی با قطر کم و چگالی برابر با چگالی آب خوب نیستند. به همین دلیل چربی گیر CPI وارد بازار شد که به راحتی این نوع روغن ها را حذف کند.

چربی گیر CPI در محیط فضای کمی اشغال می کند و نصب و راه اندازی آنها بسیار راحت است. از سوی دیگر هزینه نگهداری و نصب این چربی گیر در مقایسه با سایر چربی گیرها کمتر است و از لحاظ مصرف انرژی نیز در سطح پایینی قرار دارند.

چربی گیر DAF

بهترین چربی گیر جهت بکارگیری در صنایع آب و فاضلاب دنیا، چربی گیر DAF است که از حباب های ریز هوا، جهت جداسازی چربی از فاضلاب استفاده می کند. این چربی گیر کم هزینه تر از سایر چربی گیرها بوده و حجم پایینی دارد. از سوی دیگر از قابلیت بوزدایی فاضلاب برخوردار بوده و سبب می شود خروجی فاضلاب، حالت شفاف داشته باشد.

چربی گیر DNF

در مواردی که نیاز به حذف روغن و چربی از پساب و فاضلاب صنایع پتروشیمی باشد، می توان از چربی گیر DNF استفاده کرد که عملکرد آن تا حدودی به چربی گیر DAF شبیه است.

چربی گیر DOF

چربی گیر DOF از لحاظ عملکرد، همانند چربی گیرهایی نظیر DAF و DNF بوده و جهت از بین بردن چربی ها و روغن های موجود از گاز ازن استفاده می کند.

تا اینجا با 5 چربی گیر آشنا شدیم، حالا بهتره بریم سراغ یک چربی گیر ایده آل که فضای زیادی اشغال نمی کند، زیرا بصورت زیرسینکی طراحی شده است.

چربی گیر زیر سینکی

امروزه استفاده از غذاهای آماده و فست فود رواج یافته که این امر سبب توسعه رستوران ها، فودکورت ها و آشپزخانه های صنعتی شده است. به همین دلیل نیاز به یک چربی گیر رستوران در این محیط ها بیش از هر چیز دیگری احساس می شود. تولید کنندگان نوع زیرسینکی این محصول را طراحی نموده اند که مستقیماً زیر سینک نصب می گردد. به همین دلیل از ورود چربی و روغن به چاه جذبی جلوگیری می شود. این دسته از چربی گیرها به سادگی قابل نصب هستند و کارایی نسبتاً بالایی دارند. چربی گیر زیرسینکی، حجم کمی داشته و فضای زیادی اشغال نمی کند و از لحاظ جنس: به چندین دسته استیل، فایبرگلاس، کامپوزیت، بتنی و پلی اتیلن تقسیم شده است.

قیمت چربی گیر فاضلاب

امروزه چربی گیرها با قیمت متفاوت در بازار عرضه می گردند و شاید این تفاوت قیمت، شما را مردّد کند و دلیل متفاوت بودن قیمت آنها را ندارید. در کل عواملی نظیر جنس بدنه، کیفیت محصول، نوع دستگاه و امکاناتی که دارد، در تعیین قیمت آن موثر است. مثلاً چربی گیری که با امکانات ویژه ای طراحی شده و کیفیت بالایی دارد، نسبت به چربی گیرهای بی کیفیت و غیراستاندارد گران تر می باشد.

چربی گیر پلی اتیلن

برای مثال قیمت چربی گیر اتوماتیک، نسبت به نوع دستی گران قیمت تر است. از دیگر عوامل تاثیرگذار روی قیمت این محصول، ظرفیت آن است. ظرفیت های بالاتر قادر به حذف مقدار بیشتری چربی و روغن از پساب هستند و کاربردی صنعتی دارند؛ به همین دلیل قیمت گران تری نیز دارند. قیمت چربی گیرهایی که جنس بدنه آنها از استیل است، گرانتر از قیمت چربی گیر فایبرگلاس می باشد. تولید کننده و برند چربی گیر نیز مستقیماً روی قیمت آن تاثیر دارد، همچین نرخ ارز روز نیز روی تعیین قیمت این محصول تاثیر می گذارد.

راهنمای خرید چربی گیر

در خرید دستگاه چربی گیر باید آن را از هر لحاظ بررسی کرد و تحقیقات خود را درباره آن افزایش داد. مثلاً توجه به جنس دستگاه، کیفیت و نوع آن، نوع قطعات کاربردی، دستی یا اتوماتیک بودن آن و … اهمیت بالایی دارد و باید با نیاز کاربر مطابقت داشته باشد. در غیر این صورت کارایی لازم را نخواهد داشت. جالب است بدانید چربی گیرها در جنس های مختلف قابل تولیدند و شما می توانید جنس آن را بدلخواه انتخاب نموده و از آن با عمری بازدهی استفاده کنید.

همچنین این محصول در ابعاد متعدد ساخته شده تا خریدار به راحتی بتواند ظرفیت  آن را متناسب با کارش تهیه کند. چربی گیری با ظرفیت پایین، به خوبی نیازهای محیط های صنعتی را تامین نخواهد کرد، بنابراین بهتر است شیوه محاسبه چربی گیر را یاد بگیرید که در این متن به این موضوع پرداختیم. توصیه می کنم قبل از خرید دستگاه چربی گیر، با عملکرد این محصول آشنا شده و انواع آن را بشناسید؛ همچنین بهتر است نحوه نصب و راه اندازی آن را فرا بگیرید.

این متن در انتخابی بهتر شما را یاری می کند، اما اگر فکر می کنید این مطالب برایتان کافی نیست، نگران نباشید. کارشناسان ما در ساعات کاری روز، پاسخگوی تمامی سوالات شما هستند و اطلاعات لازم را بصورت لازم در اختیارتان قرار خواهند داد.

انواع چربی گیر فاضلاب

در بخش زیر به انواع مدل های این محصول از لحاظ جنس ساخت اشاره میکنیم .

چربی گیر فایبرگلاس

از آنجایی که فایبرگلاس از بهترین مشتقات نفت می باشد، چربی گیر فایبرگلاس مورد توجه کاربران زیادی واقع شده است. این دستگاه را می توان در حالت های متعدد استوانه عمودی، افقی و یا مکعب مستطیلی طراحی کرد. استوانه ای بودن دستگاه ها سبب شده نصب راحت تری داشته و گوشه های کمتری داشته باشند.

چربی گیر فایبرگلاس ضد خوردگی بوده و بسیار سبک وزن است، همچنین آب دوست و چربی گریز بوده و مقاومت بالایی دارد. از سوی دیگر از قابلیت تحمل دمای بالایی برخوردار است. 

چربی گیر پلی اتیلن

چربی گیر پلی اتیلن

از دیگر چربی گیرها که مقاومت بسیار بالایی دارد، نوع پلی اتیلن است که گزینه ای مناسب جهت استفاده در مکان هایست که تردد وسیله نقلیه بالاست. چربی گیر پلی اتیلن دارای بدنه ای از نوع سازه کاروگیت، اسپیرال یا کوتیوب بوده و در ظرفیت های مختلفی قابل تولید است.

چربی گیر استیل

چربی گیر استیل

این نوع چربی گیرها ضد زنگ هستند و قیمت آنها گرانتر از چربی گیرهایی با جنس های دیگر است. اما طول عمر بالایی دارند و عوامل خارجی سبب استهلاک آنها نمی گردد. چربی گیر استیل مقاومت بالایی در مقابل دمای فاضلاب خروجی داشته و شستشوی آنها به راحتی امکانپذیر است.

چربی گیر استیل

چربی گیر کامپوزیت

چربی گیرهای کامپوزیت با پلی اتیلن سنگین ساخته شده اند و مقاومت بالایی در مقابل اسیدهای خورنده، مواد شیمیایی و نمک ها دارند. تمیز کردن این دسته از چربی گیرها آسان و سریع است. این دستگاه ها در هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و مراکز مختلف پخت و پز بیشترین کاربرد را دارند و قادرند بیش از 90 درصد ذرات چربی و مواد جامد را جمع آوری و از ورود آنها به فاضلاب جلوگیری کنند.

چربی گیر بتنی

این نوع چربی گیر، جزو قدیمی ترین نوع بوده که هنوز هم پرطرفدار است. طول عمر این چربی گیرها بطور متوسط 5 تا 10 سال می باشد. بخش داخلی و بیرونی بدنه این چربی گیرها، حالت ایزوگام شده دارد که مقاومت آن را افزایش داده است. اما این ویژگی چربی گیر بتنی، شستشو و تمیزکاری آن را سخت کرده و سبب شده بهره وری کمی داشته باشد.

دسته بندی چربی گیر از لحاظ کارکرد و نوع

چربی گیر از لحاظ کارکرد و نوع، به سه دسته دستی یا هیدرومکانیکی غیرفعال، ثقلی و اتوماتیک تقسیم شده است. در ادامه این سه دستگاه را بصورت مختصر توضیح می دهیم:

چربی گیر دستی : چربی گیر دستی در مکان های کوچک بیشترین استفاده را دارد و نسبت به سایر دستگاه ها ارزان  قیمت تر است. این چربی گیر در سایزهای متعدد ساخته می شود و امکان نصب آن روی بیشتر سینک ها وجود دارد. از این محصول جهت تاسیسات صنعتی با حجم فاضلاب بالا نیز استفاده می شود. جنس این چربی گیرها، معمولاً از فولاد یا پلاستیک بوده و تمیز کردن آن بصورت دستی امکانپذیر است.

چربی گیر اتوماتیک : این نوع چربی گیر از لحاظ عملکرد همانند نوع دستی است، اما به برنامه زمان بندی شده مجهز شده و حرارت را بصورت اتوماتیک به پساب داخلی مخزن منتقل می کند؛ به همین دلیل چربی ها و روغن ها بطور کامل جمع آوری می شوند. چربی گیر اتوماتیک در سایزها و اندازه های متعدد ساخته می شود و مصارف مختلفی دارد. قیمت این چربی گیر نسبت به نوع دستی بیشتر بوده و کارآمدتر است. همچنین نگهداری آن نیز آسان بوده و در دراز مدت، به کمترین هزینه جهت تعمیر نیاز خواهد داشت. این محصول، فضای لازم برای تفکیک روغن و چربی را مهیا می سازد و سبب افزایش جریان حرکت فاضلاب می گردد. در این نوع چربی گیر، می توان از یک متعادل ساز استفاده کرد تا فاضلاب به داخل چربی گیر هدایت شده و بازدهی افزایش یابد.

چربی گیر ثقلی : معمولاً چربی گیرهای ثقلی با متریالی از جنس استیل، فایبرگلاس و یا بتن طراحی می شوند و عملکرد آنها همانند نوع دستی است. اما ظرفیت بالایی داشته و در صنایع بیشترین کاربرد را دارند. عملکرد این دسته از دستگاه ها در جریان های بالا، بی نظیر است و استفاده از آنها در غذاخوری ها، رستوران ها و آشپزخانه ها بسیار مناسب می باشد. برنامه ریزی این چربی گیرها باید توسط فردی متخصص صورت گیرد.

نکات قابل توجه

  • لجن انباشته شده در کف بخش اول مخزن را باید سالیانه از طریق پمپ تخلیه کرد.
  • روغن و چربی شناور شده روی سطح را باید روزانه از مخزن خارج نمود. جهت انجام این کار، باید دریچه بازدید را باز کرد و توسط سبد آنها را تخلیه نمود.
  • چربی گیرها دارای سبد آشغال گیر هستند که جنس آن از فایبرگلاس بوده و حالت مش بندی شده دارد. این سبد فلزی از نفوذ ذرات معلق و آشغال به مخزن پیشگیری می کند، به همین دلیل مخزن پر نخواهد شد.
  • طراحی چربی گیر آشپزخانه با طراحی چربی گیر صنایع متفاوت است، اکثر چربی گیرهای آشپزخانه حالت زیرسینکی دارند.
چربی گیر چیست

بررسی اجزای دستگاه چربی گیر فاضلاب

بدنه چربی گیر فاضلاب چخه نقشی دارد؟ بدنه اصلی ترین بخش چربی گیر است که در انتخاب جنس آن باید دقت کرد؛ زیرا بدنه این محصول رابطه مستقیمی با طول عمر آن دارد. متریال های مناسب در ساخت بدنه چربی گیر شامل: استیل، فولاد، پلی اتیلن، بتن، فایبرگلاس و کامپوزیت است.

قطعه سه راه ورود و خروج چه کاربردی دارد؟ در بخش ورودی و خروجی این دستگاه از سه راه هایی استفاده شده که از انتقال مستقیم روغن و چربی به دهانه لوله ورود و خروج پیشگیری می کند؛ به همین دلیل گرفتگی رخ نمی دهد. سه راه ها جزو قطعات جدایی ناپذیر از چربی گیرها هستند.

نقش حوضچه‌ آرامش چیست ؟ حوضچه آرامش به دو بخش کلی تقسیم شده که بخش ابتدایی، سبب کند شدن سرعت فاضلاب می گردد. این بخش به راحتی قابل جدا شدن است و بعد از پر شدن، به آسانی می توان آن را باز نمود و چربی ها و روغن ها را تخلیه کرد و در نهایت جعبه را در جای ثابت خود قرار داد.

بخش فیلتراسوین در چربی گیر فاضلاب : در بخش میانی چربی گیر، جدارهای وجود دارد که وظیفه آن، فیلتر سازی یا صاف کردن فاضلاب است. این دیواره از نفوذ اشیای جامد، چربی ها و مواد معلق دیگر به چاه جذبی پیشگیری می کند. بنابراین بعد از رسوب اولیه چربی ها، آبی کاملاً شفاف و تمیز حاصل می گردد.

نقش اسکیمرها در سیستم چربی گیر : برخی چربی گیرهای صنعتی طوری ساخته شده اند که لجن تولیدی را، در جهت جریان ورودی فاضلاب به بیرون هدایت می کنند. به همین دلیل به این نوع اسکیمرها، اسکیمرهای هم جریان نیز گفته می شود. اما برخی از سیستم های شناور کن هوا، به اسکیمری مجهز شده اند که عملکرد آن، برخلاف جهت جریان ورودی فاضلاب است.

مشاوره و ثبت سفارش

021 - 26 21 89 67

تماس با فیدارنیک
ارسال پیام
پیام و نظر خود را ثبت کنید ، کارشناسان سایت در اسرع وقت بررسی می کنند .

پیام در واتساپ
برای ثبت سفارش و مشاوره تماس بگیرید