فیدارنیک
فیدارنیک

فیلتر پرس ( خرید فیلترپرس ممبران صنعتی اتومات و دستی )

" منتشر شده توسط : شرکت فیدارنیک "

فیلتر پرس اتومات

با پیشرفت تکنولوژی و علم، دستگاه های مختلفی طراحی شده که توسط آنها می توان حجم زیادی از ذرات جامد را به راحتی از مایعات جدا کرد. بهترین سیستم برای تصفیه و جداسازی مواد جامد و مایعات، دستگاه فیلترپرس بوده که حالت تحت فشار دارد. فیلتر پرس به مجموعه ای از صفحات از جنس چدن یا پلی پروپیلن مجهز شده است. صفحات کاربردی بین دو صفحه فلزی ( ثابت و متحرک) واقع شده اند که صفحات متحرک از طریق بازوها، به جک هیدرولیک وصل شده و به سمت جلو و عقب حرکت می کنند. این دستگاه که به فیلترپرس ممبران نیز معروف است در حالت های صنعتی و معمولی و به صورت اتوماتیک و دستی تولید میشود .

شرکت فیدارنیک به عنوان سازنده و تولید کننده فیلتر پرس صنعتی اتومات و دستی فعالیت میکند که با ارائه بهترین متریال برای ساخت فیلترپرس با رقابتی ترین قیمت ممکن توانسته مشتریان زیادی را از سراسر ایران از زنجان قزوین و تبریز و تهران گرفته تا شهری جنوبی و … . در توضیح مشخصات فنی فیلتر پرس باید گفت بر روی صفحات متحرک از پارچه هایی استفاده شده که دارای منافذ بسیار ریز هستند. بدین ترتیب بواسطه جک های هیدرولیک، روی صفحات فشار وارد شده و عملیات جداسازی اجرا می گردد.

بگونه ای که تمامی ذرات جامد که در یک محلول معلق هستند، از فیلتر عبور نموده و به دام می افتند. امروزه فیلترپرس صنعتی در بیشتر صنایع استفاده می شود و برحسب نوع کاربری، در مدل ها و ابعاد مختلف قابل ساخت است. فیلتر پرس در دو حالت دستی و اتومات تولید می شود. در این متن اطلاعاتی کلی و ارزشمند از این محصول و انواع آن خواهیم آورد و نیز در مورد مزایا، کاربرد، عملکرد و اجزای آن نیز بحث خواهیم کرد. پس شما خریداران عزیز را به خواندن این محتوای مفید دعوت می کنم تا خریدی موفق آمیز داشته باشید.

فیلترپرس

فیلتر پرس چیست؟

در پاراگراف های بالاتر تعریف کلی از دستگاه براتون آوردیم و در این بخش مطالب رفته رفته تخصصی تر میشوند . این دستگاه در سایدهای مختلف از جمله در تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی و … کاربرد دارد . بعد از راه اندازی و نصب دستگاه، ( این مهم توسط نصاب های شرکت فیدارنیک برای شما انجام میشود ) پساب فاضلاب که حاوی ذرات جامد است از بخش ورودی وارد دستگاه شده و به بین صفحات هدایت می گردد. این صفحات توسط جک هیدرولیک تحت فشار قرار می گیرند. بعد از تصفیه پساب فاضلاب در دستگاه، ذرات جامد پشت صفحات گیر کرده و کیک تشکیل می شود. بدین ترتیب مایعات از داخل سوراخ های غشای پارچه ای عبور می کند. در این مرحله جهت جداسازی آب باقیمانده از پساب فاضلاب ، باید فشرده سازی صورت گیرد و جهت این کار، آب یا هوا با فشار بالا به پشت پساب وارد شده و محفظه ها تحت فشار قرار می گیرند.

سپس برای جداسازی کامل آب از پساب فاضلاب که حالا تبدیل به کیک شده است، هوا به کیک دمیده شده و آبگیری صورت می گیرد. در نهایت جک باز شده و صفحات حاوی کیک از هم فاصله می گیرند و کیک خشک، به راحتی از دستگاه فیلترپرس جدا می گردد و آب خروجی مجدداً به چرخه تصفیه باز گردانده می شود. در این مرحله توسط جریان آب می توان فیلترها را شستشو داد. در مرحله آخر صفحات باز شده و سیکل مجدداً تکرار می گردد.

انواع دستگاه فیلتر پرس

فیلتر پرس از لحاظ نوع جک، به سه دسته کلی تقسیم شده که شامل: فیلتر پرس دستی، فیلتر پرس اتوماتیک و فیلتر پرس هیدرولیک است.

فیلتر پرس صنعتی

فیلتر پرس هیدرولیک

در این نوع دستگاه، صفحات در حالت هیدرولیک به حرکت در می آیند. فیلتر پرس هیدرولیک دارای بخش های کنترل الکتریکی بوده که از آنها جهت کنترل عملیات دستگاه استفاده می شود.

فیلتر پرس دستی

این نوع دستگاه جزو ساده ترین و ارزان ترین نوع بوده و کنترل آن باید توسط نیروی انسانی صورت گیرد، به همین دلیل نیاز به یک نفر گرداننده است. فیلتر پرس دستی عملکرد پایینی داشته و در مقیاس های کوچک بیشتر استفاده می شود.

ویژگی های فیلتر پرس دستی

  • فیلترپرس دستی در تصفیه فاضلاب بصورت مداوم با آب در تماس است؛ به همین دلیل از خوردگی و اکسیداسیون جلوگیری می شود.
  • فیلتر پرس دستی تحرک مناسبی داشته و در مقابل فشارهای اعمالی، مقاومت لازم را دارد.
  • این سیستم از قابلیت ارتجاعی مناسبی برخوردار بوده و بسیار سبک وزن است، به همین دلیل جابجایی آن به راحتی امکانپذیر می باشد.
  • مونتاژ و دمونتاژ این دستگاه به راحتی امکانپذیر بوده و تعمیر و نگهداری کم هزینه ای دارد.

فیلتر پرس اتومات

فیلتر پرس اتوماتیک

همانطور که از اسم این دستگاه تصفیه فاضلاب مشخص است، بصورت اتوماتیک عمل می کند. بطوری که تمامی عملیات از جمله: باز و بسته شدن جک ها، تخلیه و بارگیری کیک، شستشو و جابجایی صفحات بصورت کاملاً اتومات اجرا شده و نیازی به دخالت دست نیست. این نوع فیلتر پرس، خود به دو دسته چمبر و ممبران تقسیم شده که تفاوت اصلی این دو مدل؛ در فشرده سازی سوسپانسیون، نوع صفحات و شیوه قرار گیری صفحات است. 

ویژگی های فیلتر پرس اتوماتیک

فیلتر پرس اتوماتیک شامل فیلتر پرس ممبران و چمپر است. از مزیت های دستگاه فیلتر پرس اتوماتیک، می توان به اتومات بودن تمامی  عملیات دستگاه اشاره کرد. بطوری که نیاز به نیروی انسانی نیست و عملیات تصفیه با سرعت و کیفیت بالا اجرا می شود. در دستگاه های فیلتر اتوماتیک پرس چمبر و ممبرانی، ذرات جامد از بین صفحات تخلیه و بارگیری می شوند و در این دستگاه ها، عملیات باز و بسته شدن جک به راحتی امکانپذیر است.

این فیلتر پرس اتومات به راحتی قابل شستشو بوده و بعد از هر بار استفاده می توان صفحات آن را تمیز کرد و شست تا برای دفعات بعدی آماده گردد.دستگاه اتوماتیک چمبر و فیلتر پرس اتوماتیک ممبرانی از لحاظ صفحات کاربردی، شیوه قرارگیری صفحات و فشرده سازی سوسپانسیون ها با هم فرق دارند.

این نوع دستگاه ها در عین پربازده بودن، اتوماسیون بالایی را شامل می شوند و از لحاظ تطبیق پذیری نیز در حد بالایی قرار دارند.در این مدل ، بالاترین میزان آبگیری از پساب فاضلاب را به همراه داشته و از آنجایی که جهت جداسازی ذرات جامد از مایع، به نیروی انسانی نیاز نیست؛ در هزینه ها صرفه جویی می شود. فیلتر پرس اتوماتیک مطابق با استانداردهای معتبر جهانی طراحی شده و از لحاظ امنیت، در سطح بالایی قرار دارد.

فیلتر پرس ممبران

فیلتر پرس اتوماتیک ممبران

صفحات کاربردی در این دستگاه، بگونه ای روی فیلتر پرس قرار گرفته اند که مابین آنها فاصله وجود دارد؛ بطوری که در حالت یک در میان روی هم سوار شده اند. شیوه کارکرد فیلترپرس ممبران، همانند نوع چمبر بوده و تنها تفاوت بین آنها در این است که در نوع ممبرانی، زمانی که ورود پساب به دستگاه به اتمام رسید و فیلترپرس پر شد، فشار بر اثر دمش هوا به بین صفحات وارد شده و فضای داخلی صفحات را در بر می گیرد. این فشار در داخل صفحات، سبب آبگیری مجدد شده که در افزایش بازدهی تاثیرگذار است.

در حالت کلی صفحات ممبران دارای یک غشای لاستیکی و دو پوسته بوده که این امر سبب شده به صفحات غشایی نیز شناخته شوند. صفحات کاربردی، حجمی متغیر دارند. به بیانی دیگر باید گفت: دمش هوا یا آب به فضای درونی صفحات، غشای آنها را متورم می سازد و ورود فشار،  کیک فیلترپرس را فشرده تر کرده و تمامی آب موجود از ذرات جامد جدا می گردد. در نتیجه کیکی با خشکی 90 درصدی بدست می آید که کاملاً خشک بوده و امکان چسبیدن آن به صفحات وجود ندارد. به همین دلیل تخلیه به راحتی صورت می گیرد.

فیلتر پرس اتوماتیک چمبر

خرید فیلترپرس

 به این دسته از فیلترها، فیلتر پرس حجم ثابت هم گفته می شود. مدل چمبر در زمینه تصفیه فاضلاب بیشترین استفاده را داشته و توسط آن می توان تا 60 درصد مواد را آبگیری کرد. تک تک صفحات کاربردی در این دستگاه، به لبه های شیاردار مجهز شده اند و هر صفحه دارای یک فرورفتگی نیز می باشد. در واقع پارچه فیلتر نیز در این بخش واقع شده و ذرات جامد بعد از فیلتراسیون ( کیک فیلترپرس) در شکاف مابین دو صفحه فیلتر تجمع می یابد، بدین ترتیب در زمان باز کردن دو صفحه از هم، کیک فیلترپرس که بر اثر تصفیه پسماندها تولید شده به راحتی جدا و به بیرون هدایت می گردد. این دسته از فیلتر پرس ها در معادن، صنایع آب و فاضلاب برای تصفیه آب و آبگیری در حجم های بالا استفاده می شوند. ساخت و طراحی این دستگاه ها مطابق با نوع پروژه متفاوت است.  

کاربرد فیلتر پرس

  • قابل استفاده  در صنایع قند و شکر سازی
  • قابل استفاده در صنایع رنگرزی و نساجی
  • قابل استفاده در مراکز تولید کاشی و سرامیک
  • قابل استفاده در مراکز آبکاری و صنایع فلزات سنگین
  • قابل استفاده در صنایع شیمیایی
  • فیلترپرس قابل استفاده در صنایع غذایی جهت تولید انواع آبمیوه، شربت، نوشابه، استخراج شیره خرما و …
  • مناسب برای بازیافت و تصفیه آب و مایعات
  • قابل استفاده جهت تصفیه فاضلاب دارویی و فاضلاب بیمارستانی
  • قابل استفاده در صنایع معدنی (تولید طلا، نقره، برنز، روی، آهن، مس، فسفات، سرب، سنگ بری، اورانیوم، شن و ماسه و …)
  • از دیگر کاربردهای فیلتر پرس می توان به قابل استفاده در صنایع خودروسازی، صنایع متالوژی، پتروشیمی و پالایشگاه ها اشاره کرد.
  • قابل استفاده در صنایع روغن سازی
  • قابل استفاده در صنایع آجرسازی و صنایع تولید کاغذ
  • قابلیت فیلترسازی ذرات داخلی روغنی های صنعتی
  • قابلیت استفاده برای مواد معدنی کنسانتره (بعنوان فیلتر پرس کنسانتره استفاده خواهد شد)
سازنده فیلترپرس

با چند ویژگی برجسته فیلتر پرس آشنا شوید!

  • دستگاه فیلتر پرس، بازدهی کار در مراکز تصفیه را افزایش می دهد؛ به همین سرعت عمل کاری را بالا می برد.
  • این دستگاه در حفظ منابع آب و بازیافت نقش بسزائی داشته و از اتلاف آب جلوگیری می کند.
  • در مواردی که به تصفیه پساب و فاضلاب با حجم کمی نیاز باشد، می توان از فیلتر پرس استفاده کرد.
  • جنس شاسی این دستگاه را می توان بصورت سفارشی از نوع چدن، استیل و یا آهن انتخاب کرد.

قیمت فیلتر پرس صنعتی اتوماتیک و دستی

فیلترپرس صنعتی

این سوال بسیار مهمی است که از سوی مشتریان زیادی پرسیده می شود و هنگام خرید فیلتر پرس، توجه به این امر اهمیت بالایی دارد. عوامل زیادی در تعیین قیمت دستگاه فیلتر پرس دخیل است.به عنوان مثال دستگاه اتوماتیک باشد یا دستی و یا مثلاً پارچه کاربردی و مواد مصرفی در آن، مستقیماً روی قیمت تاثیر می گذارد. قطعاً قیمت دستگاهی که دارای پارچه ای از جنس پلی استر است با دستگاهی که در ساخت آن از پارچه کتان استفاده شده فرق دارد. از دیگر عواملی که روی قیمت این دستگاه ها تاثیر می گذارد، سیستم باز و بسته شدن صفحات، جنس صفحات و تعداد صفحات کاربردی است.

هر چه تعداد صفحات بیشتر باشد، قیمت دستگاه گران تر خواهد بود، بدیهی است قیمت فیلتر پرس اتوماتیک، گران تر از نوع دستی و هیدرولیک باشد. در ساخت فیلتر پرس ممبرانی از یک لوله اضافه استفاده شده تا فشار باد افزایش یافته و آبگیری کامل تر شود، این امکان قیمت دستگاه را تا حدودی بالا می برد و البته هر چه دستگاه از امکانات و کیفیت بیشتری برخوردار باشد، کارایی آن افزایش یافته و قیمت بیشتری نیز خواهد داشت. نوع پمپ کاربردی، ظرفیت دستگاه و توان مصرفی از دیگر عواملی هستند که روی قیمت تاثیر می گذارند. پس هنگام خرید برای اطمینان از قیمت دستگاه، این عوامل را در نظر بگیرید تا دستگاهی متناسب با قیمت و کیفیتش خریداری کنید.

فیلتر پرس اتوماتیک

اما گروه صنعتی فیدارنیک این تضمین را میدهد که رقابتی ترین قیمت ممکن نسبت به کیفیت و کارایی دستگاه برای شما ارائه کند ، برای دریافت بروزترین لیست قیمت فیلتر پرس می توانید با کارشناسان شرکت فیدارنیک تماس بگیرید تا راهنمایی لازم خدمت شما انجام شود .

خرید دستگاه فیلتر پرس

بیشتر افراد در خرید فیلتر پرس، دچار شک و تردید می شوند و گاهی نیاز دارند به مراکز مختلف مراجعه کنند تا بتوانند دستگاهی متناسب با نیازشان خریداری کنند. حساسیت این دسته از افراد کاملاً قابل درک است، چون ما شرایط اقتصادی سختی را سپری می کنیم و نباید بابت دستگاهی که اطلاع چندانی از آن نداریم، پول خرج کنیم. به همین دلیل در این بخش به مواردی اشاره کرده ایم که به شما کمک خواهند کرد در انتخاب خود دقت نموده و متناسب ترین نوع را برگزینید.

در خرید فیلتر پرس به کیفیت قطعات و مواد کاربردی در ساخت پارچه دقت کنید؛ زیرا خرید دستگاهی با کیفیت پایین، تبعات جبران ناپذیری برای شما به دنبال خواهد داشت و ممکن است در کوتاه مدت، دچار مشکلات فنی گردد. هرگز فیلتر پرس دست دوم، نمی تواند از لحاظ کیفیت با نوع نو برابر باشد، پس اگر بخاطر کاهش هزینه ها قصد خرید فیلتر پرس دست دوم را دارید، حتماً قبل از خرید با کارشناس و مشاوران مربوطه مشورت کنید تا از عدم نشتی و عدم معیوب بودن قطعات مطمئن شوید.

خرید دستگاه فیلترپرس

همانطور که در داخل متن نیز اشاره شد، فیلتر پرس در مدل های مختلف طراحی شده و شما می توانید مطابق با نیاز و نوع کاربری، گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. اگر قیمت دستگاه برایتان مهم نیست و دنبال دستگاهی هستید که جهت گردانش آن، به نیروی انسانی زیادی نیاز نباشد؛ توصیه می کنم نوع اتوماتیک را خریداری کنید. در غیر این صورت می توانید فیلتر پرس دستی را تهیه نمایید که عمل فیلتراسیون در آن، باید با کمک نیروی انسانی صورت گیرد.

در حالت کلی قبل از خرید این دستگاه بهتر است با مشاورین شرکت فیدارنیک تماس بگیرید تا اطلاعات دقیقی در اختیارتان قرار دهند. مشاوره قبل از خرید سبب می شود ظرفیت دستگاه از لحاظ ابعادی و تعداد صفحات، نوع پمپ کاربردی (متناسب با دما، ویسکوزیته و …)، نوع صفحات و جنس آنها، جنس پارچه و … با نیازتان مطابقت داشته باشد. به بیانی دیگر باید گفت: متناسب بودن محاسبات فیلتر پرس با نوع لجن و پساب، درصد مواد جامد، ضخامت ذرات و خشکی مورد انتظار اهمیت بالایی دارد.

قیمت فیلتر پرس

مراحل ساخت فیلتر پرس توسط سازنده

  • طراحی قطعات فولادی و ریخته گری شده
  • برش کاری قطعه های فولادی (بازوها و …)
  • کف تراشی قاب ها و صفحات
  • نصب دسته روی قاب ها و صفحات و انجام عمل سوراخ کاری
  • سنگ کاری بخش های ریخته گری شده و کنترل کیفیت آنها
  • مونتاژ بازوها و بخش ابتدایی و انتهایی دستگاه
  • طراحی یونیت هیدرولیک
  • نصب و راه اندازی یونیت هیدرولیک روی شاسی
  • مونتاژ صفحات روی شاسی
  • تست و بررسی بخش های مختلف دستگاه فیلتر پرس و فعال سازی سیستم هیدرولیک
  • دمونتاژ یا باز کردن صفحات و یونیت هیدرولیک
  • مونتاژ مجدد صفحات تعبیه شده روی شاسی
  • بررسی و تست آخر فیلتر پرس

بررسی قطعات تشکیل دهنده فیلتر پرس

شاسی دستگاه فیلترپرس به چه شکل است ؟

شاسی اصلی ترین بخش فیلتر پرس است که بخش های ورودی فیلتر، صفحه متحرک، عقبه فیلتر و بازوها را شامل می شود. بنابر سفارش شما ممکن از جنس های مختلف ساخته شود .

صفحات مورد استفاده چگونه است؟

صفحات از دیگر اجزای اصلی دستگاه فیلترپرس است که بصورت منظم کنار هم واقع شده و داخل دو صفحه فلزی قرار گرفته اند. جنس این صفحات برحسب نیاز مشتری و عملی که قرار است انجام دهد، می تواند از نوع پلاستیک مقاوم (پلی پروپیلن،  چدن و آلومینیوم باشد. صفحات فوق به محفظه های ذخیره لجن مجهز شده اند و بصورت چند لایه طراحی شده اند که لایه میانی، فشار وارده از سیال را متحمل می گردد.

قاب دستگاه فيلتر پرس

فیلتر پرس دارای قابی است که جنس آن را می توان از مواد پلاستیکی بسیار مقاوم انتخاب کرد. قاب کاربردی نیز همانند صفحات، می تواند چدنی و یا آلومینیومی باشد (در صورت سفارش مشتری).

جك و يونيت هيدروليك به چه صورت کار میکند ؟

این بخش از قسمت های مهمی تشکیل شده که هر کدام وظیفه واحدی بر عهده دارند. در واقع الکتروموتور، پمپ، شیر هیدرولیک و شیلنگ ها در این بخش قرار دارند. الکتروموتور وظیفه تامین نیرو را بر عهده داشته و پمپ سیالات و مایعات را از مکانی به مکان دیگر منتقل می کند.

غشای پارچه ای مورد استفاده در فیلترپرس

این دستگاه مجهز به غشای پارچه ای بوده که دارای سوراخ های مختلفی است، این پارچه هم در فیلتر مایعات و هم در فیلتر هوا نقش بسزائی دارد. بعد از گیر افتادن ذرات جامد در بین صفحات، مایع باقیمانده از سوراخ های غشای پارچه عبور می کند. جنس و کیفیت پارچه اهمیت بالایی دارد. چرا که مرغوب و باکیفیت بودن پارچه، مقاومت آن را در مقابل فشار و کشش افزایش داده و میزان آبگیری نیز بیشتر خواهد بود. البته جنس پارچه نیز باید با نوع پساب تناسب داشته باشد. معمولاً پارچه کاربردی را می توان از جنس های پلی آمید، پلی استر، کتان، پلی پرولین (pp) و پنبه  انتخاب کرد.

فیلترپرس دستی

5 مشکلی که ممکن است در استفاده از فیلتر پرس رخ دهد :

ممکن است در حین فیلتراسیون با این دستگاه، کیک با میزان رطوبت بالا تولید شود که عدم آبگیری کامل پساب تصفیه شده در این امر دخیل است. اما چرا گاهی این اتفاق می افتد و پساب بطور کامل آبگیری نمی شود؟ این امر می تواند به علت کثیفی یا پوسیدگی پارچه باشد. در این شرایط باید اقدام به تمیز کردن پارچه کرد، در صورت پوسیدگی یا سوراخ شدن پارچه، باید آن را کاملاً عوض نمود. عدم کارکرد درست پمپ نیز می تواند مسبب تولید کیک با میزان رطوبت بالا باشد، پس اگر با این مشکل مواجه شدید، حتماً پمپ را بررسی و سرویس نمایید.

گاهی ممکن است در مایع تصفیه شده، اندکی جامدات باقی بماند که این عامل مشکل آفرین خواهد بود. دلیل ماندگاری جامدات در مایعات تصفیه شده می تواند پوسیدگی پارچه، سوراخ شدن پارچه و یا بیرون زدگی پارچه از درز صفحات باشد.

بروز این مشکل سبب می شود در زمان تزریق مواد به دستگاه، مواد از بین صفحات دستگاه به بیرون از آن پاشیده شود. در این حالت می بایست بخش های آب بند دستگاه را تعمیر و سرویس دهی کرد.

در صورت بروز اختلال در عملکرد فیلتر پرس، از عدم نشتی روغن هیدرولیک مطمئن شوید. در صورت چکیدن روغن، حتماً اندکی مخزن روغن را خالی کنید تا مشکل رفع گردد.

در صورتی که به هر دلیلی عملکرد پمپ تغذیه مختل شد، دستگاه خوب کار نخواهد کرد. جهت رفع این مشکل باید آن را بررسی و اقدام به تنظیم و تمیز کردن آن نمود.

مزایا دستگاه فیلترپرس

  • کمک به بازدهی بالا در آبگیری لجن و پساب
  • صرفه اقتصادی بالا، بدلیل مصرف انرژی پایین و صرفه جویی در مصرف آب
  • کاهش آلایندگی های زیست محیطی
  • عدم اشغال فضای زیاد در محیط
  • قابلیت تولید در مدل های مختلف (دستی، اتوماتیک و هیدورلیک)
  • سرعت فیلترسازی بالا و کمک به کوتاه کردن زمان فرآیند
  • تولید شده مطابق با برترین فناوری روز
  • برخورداری از سطح امنیت بالا

نکات قابل توجه در مورد دستگاه فیلتر پرس

فیلتر پرس تصفیه فاضلاب
  • فشرده سازی صفحات دستگاه، بر عهده جک هیدرولیکی است که این جک، با روغن کار می کند. روغن توسط پمپ که نیروی خود را از طریق برق تامین می کند، وارد جک هیدرولیکی می شود. بدین ترتیب جک فشار لازم را روی صفحات اعمال می نماید تا فشرده گردند و عملیات جداسازی ذرات جامد از پساب به خوبی اجرا شود.
  • صفحات این دستگاه فیلتر پرس می توانند اندازه های مختلفی داشته باشند که شامل: نوع 40 در 40، 60 در 60، 80 در 80، 100 در 100، 150 در 150 سانتی متر و … است. قابلیت سفارشی سازی تعداد صفحات نیز وجود دارد که تعداد آنها می تواند بین 10 تا 250 عدد باشد.
  • برخی از فیلتر پرس های تولیدی مجهز به سیستم ویبره هستند. در صورتی که در ساخت این محصولات از این امکان استفاده شود، بعد از اتمام آبگیری و تولید کیک و باز شدن صفحات، عملیات ویبریشن آغاز خواهد شد و کیک های تولیدی کاملاً از بین صفحات جدا می گردند و تخلیه راحت تر می شود.
  • با جایگزینی فیلترپرس معدن در خطوط تولیدی، می توان به توسعه صنایع معدن کمک کرد.
  • تعویض به موقع پارچه های فیلتر پرس اهمیت بالایی دارد، زیرا در صورت پوسیدگی، پارگی، سوراخ شدن و فرسایش باید آنها را تعویض کرد. در این صورت کیک حاصله کثیف، ناخالص و حاوی مقداری رطوبت خواهد بود که تولید مواد با کیفیت پایین را به همراه خواهد داشت.
  •  تصفیه و آبگیری با فیلتر پرس، عملی کاملاً تجربی بوده و مدت زمان انجام این کار برحسب محلول ورودی، سایز و نوع دستگاه متفاوت است. اما این فرآیند می تواند 15 دقیقه الی 5 ساعت طول بکشد. البته جهت تعیین زمان دقیق، نیاز به بررسی و انجام آزمایش است که کارشناسان ما در این مورد شما را بهتر راهنمایی خواهند کرد.
  • تعداد صفحه ها را می توان متناسب با نوع دستگاه و طول آن افزایش داد.
  • توان مصرفی فیلتر پرس، متناسب با سایز آن تعیین می گردد، برای مثال توان مصرفی فیلتر پرسی که ابعاد 60*60 دارد، 3 کیلووات بوده و نوع 80*80 با توان مصرفی 5.5 کیلووات طراحی شده است.

آیا می توان جهت شستشوی پارچه فیلتر پرس از مواد شیمیایی استفاده کرد؟

بله استفاده از مواد شیمیایی جهت شستشوی پارچه، روشی موثری در بهبود کارایی دستگاه می باشد. در صورتی که جنس پارچه از پلی پروپیلن است، می توان آن را مواد سوز آور (تمیز کننده) و مواد اسیدی شستشو داد. اما در شستشوی پارچه هایی با جنس های نایلون و پلی استر، کمی دقت کنید.

مشاوره و ثبت سفارش

021 - 26 21 89 67

تماس با فیدارنیک
ارسال پیام
پیام و نظر خود را ثبت کنید ، کارشناسان سایت در اسرع وقت بررسی می کنند .

پیام در واتساپ
برای ثبت سفارش و مشاوره تماس بگیرید